Turun seutu

Laura Perämäki

Laura on saanut tulkin paperit hyppysiinsä vuonna 2008. Tulkkina Laura on ihanan rauhallinen, mutta samalla niin hersyvän iloinen. Erityisosaamisena mm. rakennusala, valokuvaus, eräily ja eri liikuntamuodot (esim. muodostelmaluistelu, perhokalastus).

Vapaa-ajalla Laura vaihtaa tulkkauskengät mieluiten joko luistimiin tai kumisaappaisiin ja suuntaa joukkueena jäälle tai rauhallisemmin perhokalastamaan.

Tulkkauslajit
  • Viittomakielen tulkki
  • Kuurosokeiden tulkki
  • Tukiviittomaopettaja
Yhteystiedot
044 346 8448
laura.peramaki@tulkkaussiluetti.fi

Laurasta tulkkipari

Tämä on ehdottomasti mielestäni työni parhaita puolia, sillä paritulkkauksessa jokaisen omat vahvuudet pääsee esille ja molempien parhaita taitoja voidaan käyttää hyödyksi. Tykkään, että ennen tulkkausta ehditään rupattelemaan toimintatavoista ja tutustua hiukan. Viiveeni spiikatessa on todella pitkä, joten älä anna sen hämätä, tulkkaan kyllä. Numerot ja vierasperäiset nimet otan parhaiten vastaan kirjoittamalla, mutta myös ääneen toistaminen on avuksi. Kaikki palaute on aina tervetullutta ja minua saa rohkeasti korjailla, mikäli tilanne vaatii – en pahastu siitä lainkaan. Mahtia päästä tekemään kanssasi töitä!

Erikseen erinomaiset, yhdessä ylivoimaiset!