Tampereen seutu

Tytti Honkanen

Tämä määrätietoinen energiapakkaus on tulkannut keväästä 2013 asti. Tulkin työssä Tyttiä kiehtoo erityisesti työn yllätyksellisyys ja ihmisläheisyys. Työssään hän on asiantunteva ja varma, iloisella pilkkeellä höystettynä. Erityisosaamista Tytille on kertynyt esimerkiksi teatterin, kiinalaisen lääketieteen, hyvinvoinnin sekä eri liikuntamuotojen (esim. jooga, krav maga) parista.

Iloinen asenne elämään ja hupaisat tarinat sekä tapaamiset saavat kauniin hymyn Tytin huulille, joten törmätessä samoille paikoille, tuuthan moikkaamaan.

Tulkkauslajit
  • Viittomakielen tulkki
  • Kuurosokeiden tulkki
  • Tukiviittomaopettaja
Yhteystiedot
044 792 4266
tytti.honkanen@tulkkaussiluetti.fi

Tytistä tulkkipari

Paritulkkaus sujuu hienosti, kun tiedämme omat ja toistemme toimintatavat etukäteen. Siispä tulethan paritulkkaustilanteeseen ajoissa paikalle, jotta ehdimme sopimaan yhteisistä toimintatavoista. Minulla on lyhyt viive viittomakieleen päin tulkatessa ja vastaavasti toisinaan pitkäkin viive spiikkauksessa. Nojautuessani sinua kohden tarvitsen tukea kuulemiseen. Päälleni saa myös viittoa tai puhua tarpeen vaatiessa. Vuoron vaihtuessa pyydän sinua antamaan merkin kosketuksella, jotta huomaan reagoida siihen. Tää on superia – nähdään keikoilla!

Erikseen erinomaiset, yhdessä ylivoimaiset!